:: دوره 18، شماره 1 - ( بهار 1387 ) ::
گزارش یک مورد نادر از آنژیومیولیپوم کلیوی با درگیری امنتوم
منصور مقیمی ، عباس مدیر ، محمد دهستانی ، حمیدرضا سلطانی 1، زهرا بهنام فر
1- ، hrsgmed@yahoo.com

خانم 35 سالهای اهل زاهدان با شکایت درد شکمی در مرکز آموزشی-درمانی شهید صدوقی یزد پذیرش شد. بیمار، شروع ناگهانی درد را از حدود 3 هفته قبل در ناحیه پهلوی چپ ذکر میکرد و از دفع مدفوع خونی که حدود 2 روز طول کشیده بود شکایت داشت. بعد از انجام آزمایشات معمول و رادیوگرافی و سی تی اسکن، بیمار با تشخیص توده خلف صفاق تحت عمل جراحی نفرکتومی چپ قرار گرفت. در بررسی آسیب شناسی تشخیص آنژیومیولیپوم کلیه با درگیری امنتوم داده شد. بر اساس اطلاعات ما این مورد میتواند اولین گزارش آنژیومیولیپوم امنتوم باشد.

واژه‌های کلیدی: رعایت استاندارد، سابقه کار، تزریقات عضلانی، پانسمان، پرستار
نيمه آزمايشي : گزارش موردي | موضوع مقاله: اپيدميولوژي
دریافت: 1385/6/15 | پذیرش: 1395/1/24 | انتشار: 1395/1/24

Moghimi M, Modir A, Dehestani M, Soltani H R, Behnamfar Z. Angiomyolipoma with omental involvement in a 35- year- old woman: a case report. MEDICAL SCIENCES 2008; 18 (1) :61-65